Gospelkonsert i Åmåls Baptistkyrka.

Blog Image

Under veckohelgen 12-13 maj gästades Åmåls Baptistförsamling av gospelkören Enhörna Gospel. Gospelkörens ca 20 medlemmar kommer huvudsakligen från Enhörna ca 1 mil söder om Södertälje där flera tillhör Enhörna Frikyrkoförsamling. Initiativtagare till besöket var Siv och Urban Kristiansson som under flera år verkat som pastorspar i Åmåls Baptistförsamling.

Gospelkören uppträdde inför en fullsatt kyrka under både lördag och söndag, och framförde modern gospelsång ackompanjerad av piano, gitarr och trummor. Dessutom medverkade ett antal yngre flickor med liturgisk dans.

Båda konserterna avslutades med gemenskap kring kaffebordet.

Arrangemanget var mycket uppskattat av publiken vilket resulterade i många och långa applåder. Efter den avslutande konserten avtackades kören av mötesledaren Hans Dahlgren, som även önskade kören välkommen åter.

Blog Image

Publiken från lördagskvällens konsert