Ovanligt många är de kristna ungdomar i Åmål som är på väg till olika bibelskolor på annan ort, inte mindre än sex stycken! Det ni ser på bilden är några av de ungdomar som finns i Åmåls olika församlingar. Klockan är 10 -11 på lördagskvällen, de står på torget, bjuder på fika och skapar kontakt med de tonåringar som håller till där.

Sara Johansson som syns till vänster i bilden drar till Pingst i Jönköping

Daniel Landälv till Örebro missionsskola

Erika Ringbäck till Rörvik i Småland

Fredrik Ringbäck till Aneby utanför Jönköping

Evelina Karlsson till Viebäck i närheten av Nässjö

Blog Image

Niklas Noaksson, nedan, reser till Götabro som ligger i närheten av Örebro. Han berättat om att gå en studieinriktning som heter ”Tjänst”. Bibelskola Tjänst riktar sig till den som vill pröva på att jobba i en församling som ungdomsledare i Sverige eller söka sig till missionsarbete utomlands. Tjänst, är till för den som vill gå en ledarformande och praktiskt tränande bibelskola, där teori och praktik kombineras. Den ger möjlighet till förberedelse för den som vill pröva att arbeta i kristet arbete på heltid.

Blog Image

Fler ungdomar rör på sig efter sin gymnasietid.

Helen Olsson och Viktoria Karlsson reser till Cypern ett åt som EU volontärer och skall arbeta på en internatskola för blinda.

Johanna Lundgren ger sig iväg till Borås och läser vidare inom design.

Torbjörn Sandström och Oskar Ström skulle kanske åka och jobba i Norge sa någon.

Säker har jag inte med alla … men fyll på under kommentarer.

Blog Image