Här kommer en hälsning från Tore.

Åmålstjejerna Helen och Viktoria bor ju utomlands. En tid har Helen skrivit flera brev att jag skall komma ned och hälsa på och när det dök upp en billig resa på datorn så gav jag mig hals över huvudet iväg. Jag åkte i ett nästan tomt plan till München där jag fick vänta någon timme innan planet lyfte igen. Jag kom till Helens och Viktorias hus klockan 3 på natten. I söndags har vi varit ute och gått över halva staden så det känns i fötterna och det har varit väldigt stark sol och varmt så jag har fått gå vissa omvägar också för att så att säga ”jaga skuggan” då jag inte vill bränna upp mig första dan. Vi har säker gått över en mil vilket är längre än ”tre-och-en-halvan” på Hanebol.Blog Image

Och vad gör Helen och Viktoria nu när blindskolaprojektet tog slut? Jo, de har på underliga vägar hamnat på ett kristet mediaföretag som arbetar i många länder, det ägs och är en del av IBRA:s verksamhet. De har upplevt en stor förvandling i sina liv i samband med denna vändning vilket märks när jag pratar med dem. Som t ex att i samband med bön säger sig Helen har blivit helad i sina hälsenor, något som gett henne stora besvär ända från barndomen. Blog Image

IBRA:s vision är att arbeta för att fullborda Jesu missionsbefallning (Matteus 28:18-20), och leda män och kvinnor till en personlig relation med Jesus Kristus som deras personliga frälsare. Förse troende med biblisk undervisning och föra dem i kontakt med en kristen gemenskap så att deras nyvunna tro kan växa och utvecklas. Vara ett redskap för församlingsplantering där ingen församling finns. Nå och undervisa människor i samhällen som lider brist på social utveckling och mänskliga rättigheter.

I detta arbete har IBRA valt att prioritera sina insatser genom att i första hand fokusera på, folkgrupper och stammar som inte ännu inte nåtts av evangeliet, ungdomar i storstäder, samhällen som är mindre privilegierade.Blog Image

Men fortfarande har omkring två miljarder människor i vår värld inte hört budskapet om Jesus. Långt fler är de som kanske hört hans namn men inte alls har tillräckligt med kunskap om honom för att kunna göra ett aktivt val att säga ja eller nej. IBRA:s mål är att nå dessa människor, leda dem till en tro på Jesus och att bygga lokala församlingar. Media är ett fantastiskt redskap för detta!

Några bilder på Helen och Viktoria när de klipper samma program.