TorgkaffeBlog Image

Lördagen den22 november genomförde församlingens kvinnoförening det traditionella ”Torgkaffet”. Kvinnoföreningen som samlats varannan tisdag under hösten har handarbetat, spelat ukulele och haft andakter har även förberett ett lotteri dit de skänkt vinster. Blog Image

I baptistkyrkans cafévåning var det fullsatt och en hög stämning under det att kaffe dracks och hembakt bröd och lotter såldes. Behållningen från torgkaffet går till välgörande ändamål så som fadderbarn i Thailand, lägervistelse för barn från Tjernobyl området , lägervistelse för ensamstående mammor med barn under en sommar vecka, matpaket till föräldralösa barn i Kongo, en årlig gåva ges också till ”Hela människan” RIA i Åmål. mm. mm. Blog Image

Under andakten som hölls av pastor Hans Dahlgren sjöng kvinnoföreningens medlemmar till eget ukulele accompagnemang. Kvinnoföreningen vill på det här sättet tacka alla som bidragit till att göra den här världen något ljusare för dem som nu kan få ekonomiskt stöd.