Det är andra gången som vi från Baptistkyrkan gjort en norgeresa med Ingnar som reseledare.

Det blev på nytt en väldigt fin resa med bra väder och trevliga aktiviteter. Vi har besökt många vackra platser, samhällen och kyrkor. Vi har också fått lyssna till flera och starka personliga berättelser om enskilda Gudsingripanden i livet.

Fleckefjord – Åmål det är 53 mil enkel resa! Vi va ett gäng, 15 stycken, rätt gamla personer – de flesta över 60 år. Men … verkligen anställningsbara! Vilken effektivitet – man kan jämföra med det mesta, personligen är jag ju van att jaga gymnasieelever. T ex när vi skulle hem så gick vi upp runt halv sex och packade bilarna, städade husen, lagade frukost till 7.00, åstadkom resdagens matsäck, städare restaurang och kök och var ändå iväg klockan 8.00!!!

Vi bugar och tackar Ingnar och Lisbeth för allt de gjort för oss. Eftersom paret flyttar tillbaka till sitt hemland och till Fleckefjord som kan vi förvänta oss och se fram mot en grupp norrmän som besöker Åmål i framtiden. Det finns mycket att skriva om denna resa, kanske någon av de övriga lägger till berättelser i kommentarer nedan.

När vi kom till Åmål var vädret sämre och inte bra dag att dricka kaffe vid Tollebols Kvarn