Påsken budskap är inte bara ett budskap för de få dagar som påsken firas varje vår. Påskens viktiga budskap gäller årets alla dagar. Precis som sådd och skörd har sina viktiga dagar och tider så behöver vi normalt sett mat att äta varje dag under året.

För så mycket älskade Gud världen att han gav sin ende Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå under, utan ha evigt liv. För Gud sände inte sin son för att döma världen, utan för att världen genom honom skulle bli frälst. Joh. 3:16

Eller så här …
För så högt värdesatte Gud världen att han gav sin ende Son, för att var och en som tror på honom inte ska vara förlorad, utan ha evigt liv.
För Gud sände inte sin son för att döma, straffa och förkasta världen, utan för att världen genom honom skulle bli räddad, helad, befriad, trygg och bevarad.

Spela sången som finns nedanför: 
Jesus kom till jorden för att dö.
Upphov till Text och musik, Arnold Börud.
                                                         Tore Olsson