Hurra! Nu är 3:a väggen klar! Kampen går vidare i år eller nästa år.

Ordet ”Hurra” har ursprungligen att göra med kämpande och strid. Ordet kommer från Tyskan och kan översättas med att ”röra sig snabbt” eller ”i flygande fläng”. Nu kan vi i alla fall se slutet på målningen. Så här har det gått till när den 3:e väggen blev klar:

Kerstin och Christer har skrapat, målat och bytt dåliga bräder. Claes och jag har byggt ställning. Jag har ”målartvättat” väggen, målat fönster, riktat takränna, plockat ner ställning och skaffat fram och plockat ned materialet. Mycket material till ställningens underdel har vi fått från Dippe.

Tack Kerstin, tack Christer, tack Claes, tack Dippe och tack mig själv och tack alla andra som varit positiva och har bidragit till att vi haft ekonomiska medel till nödvändiga inköp.               /TO